PLA_77197057.jpg
Ajankohtaista

Etelä-Karjalan 2. vaihemaakuntakaava, jätevedenpuhdistamo Lappeenranta kaavaehdotus nähtävillä 1.9. - 1.10.2021

1.9.2021 8:00

 

Kaavaehdotuksessa on esitetty kaksi vaihtoehtoista jätevedenpuhdistamon paikkaa Hyväristönmäki ja Kukkuroinmäki. Kaavassa ei ole osoitettu siirtoviemäreitä, eikä puhdistetun jäteveden purkupaikkoja, vaan ne selvitetään yksityiskohtaisemmalla kaavoituksella ja suunnitelmilla, kun päätös lopullisesta puhdistamon sijoituspaikasta on tehty. Kaavaselostuksessa on kuvattu sijoitusvaihtoehtoja ja toteuttamisen vaikutusten arviointi. Toikansuon jätevedenpuhdistamomerkintä on osoitettu voimassaolevassa Etelä-Karjalan kokonaismaakuntakaavassa (2011).

Kaava-asiakirjat

Kaava-asiakirjat ovat nähtävillä Etelä-Karjalan liiton verkkosivuilla https://liitto.ekarjala.fi/maakuntasuunnittelu/aluesuunnittelu/2-vaihemaakuntakaava/  

Etelä-Karjalan liiton toimisto on avoinna vain ajanvarauksella koronatilanteen vuoksi. Mikäli verkkosivuillamme olevaa aineistoa ei pysty hyödyntämään, tulostettuja kaava-asiakirjoja on noudettavissa nähtävilläoloaikana 1.9.-1.10.2021 Etelä-Karjalan liiton ala-ovelta (Kauppakatu 40 D, Lappeenranta) arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Lisäksi kaavamateriaalit on toimitettu Etelä-Karjalan kuntien kunnanvirastoihin nähtäville. Lisätietoja kuntien nähtävilläolojärjestelyistä saa asianomaisista kunnanvirastoista. Yleisötilaisuutta ei kaavaehdotusvaiheessa järjestetä.

Mielipiteen esittäminen

Osallisilla on mahdollisuus jättää kirjallinen muistutus kaavaehdotuksesta nähtävilläolo-aikana. Muistutukset tulee toimittaa Etelä-Karjalan maakuntahallitukselle osoitettuna 1.10.2021 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@ekarjala.fi tai kirjeenä osoitteella Etelä-Karjalan liitto, maakuntahallitus, Kauppakatu 40 D, 53100 Lappeenranta.

 

Lisätietoja

Topi Suomalainen aluesuunnittelupäällikkö p. 040 358 0975 topi.suomalainen@ekarjala.fi


Tiedostot

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021