PLA_77197057.jpg
Ajankohtaista

Vastaa Parikkalan hyvinvointi- ja osallisuuskyselyyn – mihin suuntaan sinä kuntaa ohjaisit?

18.8.2021 15:00

Vastaa Parikkalan hyvinvointi- ja osallisuuskyselyyn – mihin suuntaan sinä kuntaa ohjaisit?

 

Kaikkia kuntalaisia ja Parikkalan asioista kiinnostuneita kutsutaan vastaamaan hyvinvointi- ja osallisuuskyselyyn 10.10. mennessä. Parikkalassa halutaan määrätietoisesti tukea asukkaiden hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elinympäristöön. Kyselyllä halutaan selvittää asukkaiden kokemusta hyvinvointia lisäävistä tekijöistä sekä asukkaille mieluisista tavoista osallistua ja vaikuttaa itselleen tärkeisiin asioihin Parikkalassa.

Kyselyyn pääsee vastaamaan 16.8.-10.10.2021 välisenä aikana sähköisesti https://link.webropol.com/s/parikkala-kysely. Kysely on saatavilla myös paperisena kirjastoissa (Parikkalan kirjasto, Saaren kirjasto ja Uukuniemen kirjasto). Vastaajaa ei voida tunnistaa vastausten perusteella. Voit siis vastata luottamuksella ja täysin nimettömänä. Vastaaminen vie noin 15 minuuttia.

Kyselystä saatua tietoa hyödynnetään hyvinvointisuunnitelman laatimisessa, toimintojen sekä asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien kehittämisessä.

Kysely toteutetaan Parikkalan kunnan ja Oiva osallisuus Etelä-Karjalassa -hankkeen yhteistyössä.

Jokainen vastaus on erittäin tärkeä!

 

Lisätietoja:

Jari Venhovaara, hyvinvointikoordinaattori, 044 781 1933 / jari.venhovaara@parikkala.fi

Heini Maijanen, Oiva osallisuus Etelä-Karjalassa -hankkeen projektipäällikkö, 041 314 1373 / ekkylat.oivaosallisuus@gmail.com

Takaisin ylös
Copyright © Parikkalan kunta 2021